Strada Ceahlău

Strada Ceahlău se află între strada George Mihai Zamfirescu şi strada George Vâlsan. În unele hărţi şi descrieri apare şi ca bulevardul Ceahlău, dar plăcutele indicatoare instalate pe ea o denumesc strada Ceahlău. Se intersectează, în ordine, cu (dinspre sud spre nord): strada Nicolae Filimon, calea Crângaşi, strada Olăneşti, strada Fraţilor, strada Zboina Neagra şi strada Nicolae Oncescu. După intersecţia cu calea Crângaşi devine extrem de aglomerata, maşinile fiind parcate perpendicular pe sensul străzii, deseori fiind dublate de alte maşini, traficul devenind un adevărat slalom. Pe strada Ceahlău se afla majoritar blocuri de locuinţe fără spatii comerciale la parter, excepţie făcând o mica porţiune în jurul caii Crângaşi şi “complexul” aproape de capătul dinspre strada George Vâlsan.

  1. Este strada intr-adevar, nu stiu ce i-a apucat pe multi sa faca harti dand drept bulevard… in lista de strazi de la primarie este trecut ca strada si pe indicatioare la fel. Probabil ca unii au vrut sa fie cu mot si au facut unele harti gresite dupa care altii au copiat si tot asa. In google maps e corectat ca strada dar va dura cel putin cateva luni pana apare la update in maps.

  2. Deschidere Mega Image Ceahlău | Cartierul Crângaşi - pingback on 14 iunie 2011 at 11:46

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackbacks and Pingbacks: