Ultimele spectacole din Bucureşti – Cartier de Vară ediţia a II-a

Amatorii de spectacole gratuite în parcuri pot în acest sfârşit de săptămână să participe la ultimele reprezentaţii din cadrul festivalului Cartier de Vară.

Început la finalul lunii iunie, evenimentul, care a programat spectacole în mai multe parcuri bucureştene, se încheie pe 5 septembrie. În ultimul weekend, vor fi reprezentaţii doar în Parcul Crângaşi şi în Parcul Titanii, din sectorul 3.

Copii vor putea vedea sâmbătă dimineaţa baletul de buzunar „Un port la capăt de lume”, realizat de Opera Comică pentru copii, în Parcul Titanii, şi „Zâmbete estivale”, un spectacol al Teatrului Excelsior, în Crângaşi. Duminică, Excelsior se va muta în sectorul 3, în timp ce copiii din sectorul 6 vor putea asista la „Un lup o capră şi trei iezi” (foto), un spectacol al Teatrului Ion Creangă. Reprezentaţiile pentru copii încep la ora 10.00, iar seara, începând cu ora 19.00, sunt programate spectacole pentru adulţi.

Aceştia din urmă vor putea vedea montarea coregrafică a Teatrului Nottara, „Ritmuri” regizată de Diana Lupescu, sâmbătă în Titanii şi dumini­că în Crângaşi. Teatrul Evreiesc va juca în Titanii „Helea, dragostea mea” (sâmbătă), iar locuitorii din Crângaşi vor putea vedea spectacolul de teatru-dans „Crazy stories in the city”.

Sursa: România Liberă

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>