Târg de produse tradiţionale şi ecologice în Piaţa Crângaşi

Prima editie a Targului de produse traditionale si ecologice, organizat in Complexul Agroalimentar Crangasi, isi asteapta vizitatorii incepand de maine si pana duminica, 25 iulie, urmand sa devina o prezenta permanenta de week-end si un punct de atractie pentru locuitorii Sectorului 6 si nu numai.
Palinca, dulceata de casa, painea tararaneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran sau sirnea, bomboanele dacice din Maramures, mierea de salcam si prajiturile preparate dupa vechi retete romanesti, sunt doar cateva dintre bunatatile care vor putea fi degustate si cumparate, la acest sfarsit de saptamana, de la producatorii veniti din toata tara pentru a-si prezenta produsele.
Organizat cu sprijinul Primariei Sector 6 si al Administratiei Pietelor in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii traditionali, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.
Micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor traditionale, in conditii de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei.
Targul de produse traditionale si ecologice va fi deschis in fiecare week-end, sambata intre orele 7.00 – 21.00 si duminica intre 7.00 – 15.00.

Serviciul Relatii cu Mass-Media si Societatea Civila
Tel./Fax: 021/529.85.60

Sursa: Primăria sectorului 6

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackbacks and Pingbacks: