Prevenirea infectării cu virusul West Nile


In Sectorul 6,

Masuri urgente pentru prevenirea infectarii cu virusul WEST NILE, transmis prin intepaturile de tantari
Pe teritoriul Ramaniei au fost deja confirmate sapte cazuri de infectie cu acest virus

Pentru prevenirea infectarii cu virusul West Nile, transmis prin intepaturile de tantari, Primaria Sectorului 6 atentioneaza asociatiile de proprietari, dar si pe proprietarii din blocurile in care nu s-au constituit inca asociatii, sa solicite realizarea tratamentelor de combatere a tantarilor.

Proprietarii au obligatia legala de a remedia defectiunile care duc la inundarea subsolurilor, situatii ce pot genera dezvoltarea populatiilor de tantari, si de a solicita realizarea dezinsectiei in regim de urgenta.

Desi pe raza administrativ teritoriala a sectorului 6 au fost realizate frecvent tratamente de combatere a tantarilor la nivelul vegetatiilor si a spatiilor verzi din parcuri, gradini, platbande si aliniamente stradale, cetatenii pot solicita tratamente suplimentare pentru anumite zone care necesita interventii urgente.

Solicitarile de acest gen pot fi adresate fie Primariei Sectorului 6 – Biroul Control Sanitar si Fitosanitar, la telefon 021.5298496, fie S.C. „3D Romania” SA, la telefon 021. 3403301.

Toate tratamentele pentru combaterea tantarilor sunt gratuite.

Serviciul Relatii cu Mass-Media si Societatea Civila
Tel/fax: 021.5298.560

Sursa: Primăria sectorului 6

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>