Maşinile-obstacol pentru pietoni vor fi ridicate

În atenţia şoferilor care parchează pe trotuare:
Maşinile-obstacol pentru pietoni vor fi ridicate

Primăria Sectorului 6 atenţionează conducătorii auto care îşi parchează maşinile in locuri nepermise, pe raza Sectorului 6, ca risca ridicarea acestora de către firma autorizata sa deruleze aceasta operaţiune în sector.
Avertismentul se adresează în special acelor şoferi care îşi parchează autoturismele pe trotuare, blocând circulaţia pietonilor şi obligându-i astfel sa coboare pe carosabil, şi care împiedica, totodată, trecerea cărucioarelor pentru copii. Sunt vizaţi, de asemenea, conducătorii auto care parchează pe spatii verzi, deteriorându-le, şi pe carosabil, atunci când maşinile lor constituie un obstacol pentru circulaţia publica.
În ultima perioada, zeci de cetăţeni au semnalat astfel de situaţii atât la dispeceratul Politiei Comunitare Sector 6 (021/9546), cât şi la numărul unic de urgenta 112.
Demersul de ridicare a maşinilor parcate ilegal în Sectorul 6 se face în colaborare cu Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucureşti şi este în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliu Local nr. 4/28.01.2010.

Serviciul Relaţii cu Mass-Media şi Societatea Civila
Tel./Fax: 021/529.85.60

Sursa: Primăria sectorului 6

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>