Incendiu in piaţa Crângaşi

Conform realitatea.net, în piaţa (dezafectată) Crângaşi a izbucnit un incendiu in jurul orei 16. Incendiul se întinde pe un o mie de metri pătraţi, la faţa locului fiind trimise 8 autospeciale şi 120 pompieri.

Update: “Incendiul a fost anunţat la ISU la ora 16.00, iar primele forţe au ajuns la faţa locului la ora 16.14. Flăcările au izbucnit la o hala dezafectată din cartierul Crângaşi. Am reuşit să salvăm spaţiile comerciale care se aflau la marginea halei, iar pagubele nu sunt însemnate”, a declarat reprezentantul ISU Bucureşti, Adrian Popa.

Update 2: “Din primele informaţii, incendiul a fost provocat de executarea unor lucrări de dezafectare fără luarea măsurilor adecvate”, a declarat Adrian Popa, şef al Centrului de operaţiuni ISU Bucuresti. Incendiul a fost stins.

Sursa: realitatea.net

  1. un kilometru patrat inseamna mult mai mult decat 1000 de metri patrati, crede-ma 😉

  2. Corect, corectez :) Multumesc!

  3. In piata virtutii se aflau tarabe ale comerciantilor, cu marfuri de la haine la unelte. La 16:30 inca nu venisera pompierii. Dupa disperarea vanzatorilor care voiau sa intre in flacari pt a-si salva din marfa eu as zice ca pentru ei pagubele au fost insemnate.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>