Ajunul Crăciunului în Piaţa Crângaşi

Astăzi, începand cu ora 14.00, Moş Crăciun sfidează criza în Piaţa Crângaşi. Sacul său va fi doldora de cadouri, premii şi surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Pentru copii însă Moşul a pregătit o seară cu totul specială. Ajutat de Clovnul Marcelino şi de o întreaga suită de spiriduşi şi zâne, acesta îi va picta pe faţă pe copii. Pentru copiii cuminţi Moşul are pregătite nenumărate cadouri: jucării, dulciuri şi multe alte bunătăţi.
Pentru cei mari a pregătit o mega-tombolă cu începere de la ora 16.00, unde marele câştigător va primi greutatea lui în carne de porc. Clienţii noştri vor mai putea câştiga brazi împodobiţi sub care să îşi pună cadourile în seara de Crăciun; înaltimea lor în cârnaţi; şi coşuri cu produse tradiţionale numai bune de pus pe masa de Crăciun.

Moşul nu a uitat nici de colindători: vor cânta Gloria şi corurile de copii Allegretto şi Adagio. Show-ul va începe de la ora 14 şi s eva termina la ora 20.00.

Sursa: Adevărul

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>