AeroNautic Show 2010 pe lacul Morii

AeroNautic Show 2010, acrobaţii aeriene şi nautice pe Lacul Morii

Primăria Sectorului 6 invită toţi iubitorii de acrobaţii aeriene la primul festival aeronautic care va avea loc, sâmbătă, 18 septembrie 2010, deasupra celui mai mare luciu de apă din Capitală – Lacul Morii.
În cele patru ore de spectacol, legatura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi a celor aeriene.
AeroNautic Show 2010 este un spectacol complet şi omogen care scoate în evidenţă atât partea recreativă, cât şi partea practică a acestor două domenii atât de deosebite.
Totodată, este pusă în valoare, într-un mod unic, creativitatea celor mai buni piloţi de acrobaţie aeriană şi nautică din cele mai importante instituţii naţionale şi internaţionale cu profil aeronautic.
AeroNautic Show 2010 este prima ediţie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene şi nautice, realizat cu ocazia Zilelor Bucureştiului, şi este pentru prima dată când acrobaţiile nautice se combină cu cele aeriene.

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Pieţelor şi Administraţia Domeniului Public, este partener al evenimentului.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute pe www.aeronauticshow.ro.

Despre Lacul Morii
Lacul Morii este un lac de acumulare construit pentru protecţia Capitalei împotriva inundaţiilor.
Amenajarea sa a fost finalizată în anul 1986, are o suprafaţă de 220 ha şi un volum de cca 20 milioane metri cubi de apă, fiind cea mai mare oglindă de apă de pe teritoriul Capitalei.

Sursa: Primăria sectorului 6

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>