Complexul Agroalimentar Crângaşi

Complexul, care deschis pe 17 aprilie 2010, este format din două clădiri, alipite la nivelul etajului şi încă o clădire separată. Intrarea principală este pe calea Crângaşi, iar cea secundară, lângă intrarea la metrou. Prima parte a complexului a fost finalizată în decembrie 2009.
Partea principală a complexului, care are subsol, parter şi etaj, a fost finalizată la începutul lunii martie 2010 şi are o suprafaţă de 8.300 de metri pătraţi unde funcţionează, la parter, magazine alimentare cum ar fi măcelării, băcănii, mezeluri, lactate-brânzeturi, pescării şi o cofetărie. La etaj se află piaţa agroalimentară cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.
La etaj, în piaţa propriu-zisă, se poate urca pe scările rulante sau cu unul dintre cele două lifturi panoramice. S-a renunţat la ideea de tarabă din metal sau plastic, în favoarea a 300 de standuri moderne, din lemn, realizate în stil rustic, cu spaţii speciale de expunere şi depozitare.
În plus, etajul este structurat pe zone în funcţie de tipul mărfii. Astfel, sunt standuri speciale pentru producătorii şi comercianţii de legume, zarzavaturi, fructe, murături, vinărie şi produse apicole şi tradiţionale.
Complexul este realizat prin contract de asociere în participaţiune pe 25 de ani între Primăria Sectorului 6 şi o firmă privată.

Orar: Luni-Sâmbătă: 07:00-21:00
Duminică: 07:00-16:00

Sursa: Adevărul

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>